Wrecked Pre Workout Review: De Sterkste Formule Op De Markt?

De laatste tijd zien en horen we veel over Wrecked van Huge Supplements, een pre workout dat snel aan populariteit wint.

Huge Supplements, een van origine populair Amerikaans merk, is recentelijk in Europa gelanceerd en trekt veel aandacht van fitnessliefhebbers en bodybuilders.

Ze hebben snel naam gemaakt dankzij hun hoogwaardige formules met hoge doseringen, en hun Wrecked Pre Workout is daarop geen uitzondering.

In deze review onderzoeken we waarom deze pre workout zoveel aandacht krijgt. We bekijken de ingrediënten, de werking en de voordelen om te bepalen of Wrecked echt de krachtige boost biedt die het belooft

Wrecked: De Belangrijkste Punten

Wrecked is een krachtige pre workout, ontworpen om je trainingsprestaties van alle hoeken te verbeteren. Het staat bekend om zijn hoogwaardige formule, die in totaal 12 wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten bevat.
 
Niet alleen worden er de juiste ingrediënten gebruikt in Wrecked, maar ze worden ook allemaal optimaal gedoseerd. Zo vind je in totaal meer dan 23 gram aan actieve ingrediënten in een volledige portie van deze pre workout.
Wrecked Pre workout review
Met hoge doseringen van onder andere citrulline, beta alanine, glycersize en betaine anhydrous, werkt deze pre workout effectief om je performance in de gym te verbeteren. Veel reviews beamen dat dit de beste pre workout is voor energie, pomp, focus en zelfs kracht.
 
Wrecked is te koop in drie verschillende smaken en kost €44,95 per pot. Er hangt dus wel een prijskaartje aan deze pre workout, maar als je alle factoren meeweegt, is het naar onze mening het geld zeker waard.

Voor Wie Is Wrecked Bestemd?

Voor Wie Is Wrecked Niet Bestemd?

Ingrediënten En Doseringen

Deze pre workout bevat een indrukwekkende lijst van ingrediënten en doseringen die allemaal samen werken om maximale prestaties te ondersteunen.

In totaal zitten er 12 verschillende ingrediënten in Wrecked, die goed zijn voor ongeveer 23 gram aan actieve stoffen. De gemiddelde pre workout bevat rond de 10 gram actieve stoffen, dus deze optie zit ver boven het gemiddelde.

Elke portie bevat 8000mg L-citrulline, wat helpt bij het verhogen van de bloedstroom en het verbeteren van de pomp. Daarboven op krijg je ook nog eens 3500mg Glycersize™, een gepatenteerde vorm van glycerol die helpt bij hydratie van de spieren en de pomp.

Wrecked bevat ook 3500mg beta alanine en 3000mg betaine anhydrous, die helpen respectievelijk bij het verhogen van het uithoudingsvermogen, verminderen van spiervermoeidheid en hydratatie van de spieren.

Voor focus krijg je 2000mg l-tyrosine en 800mg lions mane mushroom.
De formule bevat in totaal 350mg cafeïne uit twee vormen cafeïne, wat zorgt voor een krachtige energieboost.

Alles wordt afgetopt met 10mg zwarte peper extract om ervoor te zorgen dat alle actieve stoffen optimaal worden geabsorbeerd door het lichaam.

Prijs En Koopopties

Wrecked is momenteel alleen verkrijgbaar via de officiële Huge Supplements website. De prijs voor een enkele pot Wrecked Pre Workout, die 40 porties bevat, is €44,95.

Dit komt neer op ongeveer €1,12 per portie, wat een ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding is gezien de hoogwaardige ingrediënten en hoge doseringen.

Er zijn ook kortingscodes beschikbaar om extra besparingen mogelijk maken. Zo kun je de code SN gebruiken om 10% extra korting te krijgen, waardoor je een pot kunt scoren voor maar €40.

Smaak En Consistentie

Wrecked is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder populaire en unieke opties zoals Bomb Popsicle en Peach Rings. Dit zijn typische Amerikaanse smaken en zijn zorgvuldig geformuleerd om zowel verfrissend als smakelijk te zijn.
 
Wij vonden persoonlijk dat Wrecked goed smaakt. Dit hadden wij eerlijk gezegd niet verwacht, omdat er toch een grote hoeveelheid aan ingrediënten in zit. We waren toch aangenaam verrast.
 
Daarnaast is de consistentie erg fijn en poederachtig, waardoor het gemakkelijk oplost in water zonder klontjes te vormen. Dit zorgt voor een soepele, goed mengbare drank die snel kan worden geconsumeerd voor je training.

Conclusie

Wrecked van Huge Supplements is ongetwijfeld één van de beste pre workouts momenteel verkrijgbaar op de markt. De unieke en krachtige formule bevat 12 verschillende ingrediënten die kunnen helpen bij het boosten van je energie, pomp en focus.

De heerlijke smaken en goede oplosbaarheid maken het bovendien een genot om te gebruiken. Hoewel de prijs hoger kan zijn dan gemiddeld, krijg je waar voor je geld dankzij de hoogwaardige formule en effectieve doseringen.

Wrecked Pre workout review

Wrecked Pre Workout Review

Wrecked biedt maximale energie, focus en pomp door middel van zijn krachtige ingrediënten en hoge doseringen. Daarnaast is de smaak en consistentie ook erg goed. Het is een ideale optie voor zowel beginnende als gevorderde sporters die waar voor hun geld willen.
 • 1. Formule
 • 2. Effectiviteit
 • 3. Prijs
 • 4. Smaak
Pros
 • Unieke en krachtige formule
 • 23 Gram aan actieve ingrediënten
 • Gebruikt de juiste ingrediënten
 • Helpt bij alle aspecten van je training
 • Goede smaak en consistentie
Cons
 • Prijs is aan de hoge kant
 • Alleen beschikbaar in drie smaken
Eindbeoordeling
4.6

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven