Supplementen en Sportvoeding zijn bij de actieve sporter niet meer weg te denken. Sports-nutrition.nl is sinds 2013 hét adres voor betrouwbaar advies.

In de afgelopen jaren hebben wij gezien dat de supplementen markt in Nederland en België steeds groter is geworden. Dat is natuurlijk goed om te zien, echter komen hier ook veel dingen bij kijken.

Zo is het natuurlijk erg belangrijk dat jij de juiste informatie krijgt over deze supplementen en hoe deze jouw kunnen helpen.

Sports-Nutrition.nl zorgt ervoor dat je alleen betrouwbare en onafhankelijke informatie verkrijgt. Elke artikel is onderbouwd met studies en beoordeeld door een gecertificeerd auteur.

Sports-Nutrition zet zich in om informatie over gezondheid en welzijn toegankelijk, begrijpelijk en bruikbaar te maken, zodat lezers de best mogelijke beslissingen kunnen nemen over hun gezondheid.

Wanneer onze artikelen worden geschreven zijn deze op feiten gecontroleerd en beoordeeld door gekwalificeerde schrijvers, redacteuren, clinici en andere bijdragers.

Elk stuk klinische inhoud ondergaat een robuust beoordelingsproces van medische professionals om nauwkeurigheid te garanderen. We hebben strikte bron richtlijnen en citeren of verwijzen naar primaire bronnen in elk artikel. Onze experts houden de gezondheids- en welzijnsruimte voortdurend in de gaten en we updaten onze artikelen wanneer er nieuwe informatie beschikbaar komt.

Gebruiksvoorwaarden

Onze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener als u vragen heeft over een medische aandoening. Als u denkt dat u een medisch noodgeval heeft, bel dan onmiddellijk uw arts of 112.

Onze website werkt onder een gedragscode om gastvrije, diverse en inclusieve interacties aan te moedigen; en om elke vorm van intimidatie te ontmoedigen.

Lees meer over onze gebruiksvoorwaarden.

Privacy Beleid

Sports-Nutrition doet er alles aan om de privacy van lezers en klanten te beschermen. Omdat privacy van klanten onze topprioriteit is, nemen we proactief privacy op in de ontwikkeling en beheer van onze services.

Sports-Nutrition deelt uw persoonlijke gegevens pas met externe marketeers nadat u hiervoor expliciet toestemming heeft gegeven.

Alle klanten – ongeacht de geografische locatie – kunnen op elk moment een verzoek om toegang tot de betrokkene indienen via ons aanvraagformulier voor rechten. Door dit te doen, kunnen klanten alle persoonlijke informatie die ze met Sports-Nutrition hebben gedeeld, openen, verwijderen, beperken of corrigeren.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over ons privacybeleid.